18 Juni!

Hej!

Idag har det inte heller hänt mkt, vi firade midsommar på jobbet :p fett kul lek! Dagen gick as snabbt...
När jag kom hem hade jag lite ont i halsen... så tod det lungt och satt vid datan och chatta lite :) men nu har jag blivit typ sämre... inte kul.. hoppas jag kan arbeta imorgon... undrar hur jag gör annrs, jag ska nämligen jobba extra på ekeby..
Får se hur det blir med det... Så nu sitter jag och typ halvsover men chattar lite på msn :) försöker hålla humöret uppe!

hare bra!


midsommarstången : )

Fick den här bilden av Jimmy idag också, tack för den ; ) <3


17 Juni !

Hejsansvejsan allesammasns!!

idag har jag jobbat som vanligt, soft som vanligt... inget ovanligt hände.. tog moppen till jobbet sen när jag slutade tog jag moppen till Kraftkällan! och tränade lite och sen åkte jag moppe hem... inte mkt att säga förutom att jag saknar alla mina vänner!
MISS YOU ALL!!!<33 hör av er om det är någon fest i helgen, lite sugen på att festa :) men som sagt när är man inte sugen på att festa?:P hahah

lite pics från dagen :)


Dagens Outfit!, i gymet(omklädningsrummet)


barnen när dom leker ute :)

bytt om till för att träna på gymet :)

rätt bra dag + soligt och fint :D
 kram<3


sommarjobb dag2 16/6

Hejsansvejsan...

Idag var det rätt slappt igen på jobbet för man kan ju inte säga att jag har mkt att göra...
värt pengarna som man får ialfall : ) dom bara springer mot och och kramas xp hahah! edt roligast är nog att viktorias barn Tim är där, fyfan va kul det skulle vara hur Viktorias reaktion blir när Tim säger att jag jobbar på fritids xD hahah nog om det!
Ska nog dra till gymet sen :)

Hare bra! kram<3


´-

Satt och kollade lite på youtube, för jag hade lite tråk x)
hittade den här låten, riktigt bra enligt mig ;)


sommarjobb!

Hejsan alla läsare!

sitter här efter min första jobbdag i Vänge skola xD rätt sofft idag :)
det började med att jag och Elsa stod och laminerade pappren(vettefan hur det stavas:P) och sen så vart det fika för Holger(rektorn) skulle tacka av sig så vi fick tårta:) sen så gjorde vi klrt robbotarna :p små pappersgrejer som man stoppar in papper i som det står tex. 2+3=? så ska man kunna svaren och svaret står på baksidan vi satt och höll på med det sen i träslöjdsalen vi hade skojjigt värre x) Anders är så jävla bääst asså haha! bästa läraren jag hafft, näst efter min musiklärare som gav mig MVG i musik (a) hihi!

lunch tog lite bilder från när vi satt och drack choklad och läste tidning efter vi hade ätit lunch :) vi fick till och med paj till :O :D


Elsa när vi satt och drack choklad :)

Jag när vi satt och drack choklad :p




Ha det bra!
xoxo

Söndag 14Juni

Hejsan svejsan!
Idag har de tinte hänt mkt eller jo kanske :p

Fick främmande av Malin och Matts (inte sjukgymnasten) och dom var här ett tag :) men jag var inte så social för jag satt och snackade på msn istället :) kulkul... det är typ det som har hänt idag, kanske händer nått kul till kvällen man vet aldrig, ska nog käka jordgubbar sen :) yummie!

mm, lite frestande jordgubbar!

Ha en bra fortsättning på dagen! :)

Lördags 13 Juni

Hejhej!
ja på lördag hände det inte mkt förutom att jag var med mamma på stan som jag sa i mitt tidigare inlägg :)
Jag chillade och kollade på tv, åt lite godis... tyckte jag kunde det eftersom jag går ner i vikt fortfarande :O trodde jag aldrig! men jag ställde mig på vågen i veckan hade gått ner typ 3kilo till :d jaja det är bara bra!


Fredag 12 Juni

Shoo!

I fredags så drog jag till Matts(sjukgymnasten), redan vid kvart i tio var jag där :)
Sen åkte jag hem till Vänge och gick timm min bror och mamma som var i Vänge skola, Anders slutade i 6:an :)
Sen åkte jag hem och duschade och fixade mig iordning. Sen tog jag bussen på kvällen till bjk och mötte ems och vi fick skjuts till Jessica för det regnade så jävla mkt xD  Det var skit kul enligt mig att träffa allt folk igen och så :)
En massa singstar belv det :) tog henke J på singstar hihi xD :)
Jag vart nog lite borta på slutet men inte så farligt xp hehe
conan fråga- är du lite dyng?
hahah jag svara - haha aa kanske lite xD

Ems och jag gick hem till henne vid 1, kommer inte ihåg villken exakta tid det va men jag sommna nått med kvarti i eller 3 nått sånt, Emelie och jag var tvungen att stälal klockan för att hon skulle upp på träning och jag tog bussen hem då så vi fick gå upp vid havl nio xD helt slut som jag var så kom mamma och hämtade mig på stan och så säger hon - jag tänkte vi kunde åka och köpa leca kulor till lantorna, jag sa då- jaja, jag hänger väll med och helt plöttsligt var vi inne på ö&b också mamma ville kolla in där -.- så hoch och jag åkte runt på stan i några timmar :p
Jag var helt slut sen på kvällen somnade vid tolv, fattar inte hur ag pallade eftersom jag sovit ungefär 6timmar...

och bara för att jag vet vem som var den anonyma var som hade komenterat på tjejmiddagsinlägget, och till alla andra där ute som undrar. Jag var inte på colafest -.- vad fan vet du om jag dricker eller inte, bara för att du kallas benny bäver :@ LOOSER!




Tack för en trevlig kväll allesamans!<3


torsdag 11 Juni

Hejsvejs!


Torsdags gick jag ut 9:an :D yaay! För jag har gått ut nian för jag har gått ut nia för jag har gått ut nian! fyfan vad jag är bra!!! hihhihihi!

fick typ någon slaggs hedersgåva eller nått för bästa kompis :) Jag och Anton fick det priset!

såhär stod det på pappret till halsbandet:
Sandra,
Du sprider glädje och ser till andras bästa.
Du ställer alltid upp för och stöttar kamrater utan att sätta
dig själv i centrum.

fintfint!

Fick ros av mamma och pappa, lärarna och kajsa:D<3
Betyg:
Bild: VG
Eng: G
Hemkunskap: VG
Idrott: VG
Matte: G
Spanska: G
Musik: MVG (ståålt)
No: G
So: G
Slöjd: VG
Svenska: G
Teknik: VG


jag&Sofi&Malin



sammanfattning :)

Shoo ala som läser min fina blogg! (:
här kommer en sammafattning över dom senaste dagarna :p

söndag7/6: Åkte till min älskade Emelie Lindén :D var där hela dagen och vi fottade solade och snacka en massa skit xD hmm.. vad gjorde vi mera... jo jusste vi kollade på project runway för jag tvingade emsi xD sen kollade vi på Paris Hiltons nya program (repriser) för emelie tvinga mig xD haha sen tog jag bussen till stan och böt till 848 och åkte hem till Vänge :) tog moppen hem därifrån :)
Lite bilder som Emelie och jag tog :






spinko Emelie och fetto Sandra x) haha 


Måndag8/6: Gjorde inget spec... vi hade fotbollsturnering i skolan jag var inte med.. laggt av med fotboll...
Var ganska kul att se killarna när dom spelade.. dom spöade sjuorna med 13-0 xD haha tror vi vann, blir inte förvånad om vi gjorde det...
Dagens outfit:


Jeans: Sisters
Blus: Cubus
Skärp: Lindex

Tisdag9/6: Stadsvandring i stan... helt stört och onödigt. Kunde lika bra varit hemma... Vi träffades vid Åhléns kl 9.30 hela klassen sen fick vi kara xD och uppgifter som te.x hur många fönster finns det på biblioteket xD helt stört alla blev typ en timme förtidigt klara vid 11, lärarna kom inte för en kl 12 så vi fick sitta och vänta i en timme på dom -.- alla var typ så hungriga efeter stadsvandringen så alla hade typ ätit så vi fick åka hem :p helt onödigt... Sen gic Sofi&Malin&Jag och fikade på Storken... Det blev våran avslutningsgrej :) Jag drog sen till Sara på moppen för att hon skulle klippa mitt hår och färga det :)






Onsdag10/6:Pallade inte skolan idag. fick vara hemma för  mamma xD men när jag vaknade så kände jag mig faktisgt krasslig i halsen :O helt weard...   Jag har varit på IKEA och käkat på Max och handlat på Jysk och varit in på plantagen och handlat på Nelins och Ica väst i Flogsta med mamma xD rätt okey dag :)

Dagens outfit:

Jeans: Sisters
Tröja: Gina Tricot
Sjal: H&M
Strumpor :  vettefan :p


En bild på nyklippta och färgade håret :) Jag beklagar ansiktet, ingen smink på mig :p ignorera det och titta på frisyren :)

balen´- 3Juni

Hejsanhoppsan!

här kommer lite bilder från balen :)



Alla bilder finns på min bilddagbok :)
S4NDYY

kram<3
     

6 Juni

Shoo allesammans!

jag sitter här och funderar på min blogg jag undrar nämligen om det är någon som har lusst att dela med sig sina kunskaper om hur man kan fixa egen design? :)     Jag tycker att min börjar bli tråkig och jag tycker det är dåligt med snygga desinger :p

snälla hjälp mig någon, blinkblink (a)

xoxo


Shitt!

Hejsan hoppsan allesamans :)

Igår (torsdag) så pallade jag inte skolan var helt slut och kunde inte gå heller -.- min stortå håller på att strular igen :p
hehee... men kanske inte så konstigt att man fick ont eftersom man hade skor med 8cm höga klackar på balen i onsdags :P hehe men snygga var dom ialafall :D alla var jättefina på balen :) bilder kommer snart! Jag måste lägga över dom på datan bara, pappa måste hjälpa mig för att det är hans kamera och jag vet inte hur man gör det med den :) Sen efter en lång dag hemma så skjutsa mamma mig till Gamlishallen vi hade genomgång med innebandyn om styrketräning med sjukgymnasten som hjälper damlaget, det är han som hjälper mig så kände ju honom redan :) Jag frågade honom om min stortå om vf jag hade ont och så... han visste inte riktigt då för han sa att det är väldigt svårt att se när den är uppsvullen och när det gör så ont men han sa att det kanske var en inflammation kanske :O shitt! men jag ska ringa till honom vid 10.00 idag(Fredag) Vi ska väll antaglingen gå igenom andra övingar också :) nog om det nu, hehe, Jag fick även ett brev igår (torsdag) om att jag har fått ett sommmarjobb :) jag stod nämligen i kö ifall någon skulle tacka nej, ska även jobba på midsommarafton :) på midsommarafton känar jag typ 100kr/timme :O :D fett bra!

Idag(fredag): Sitter här och tråkar på arbetspasset i skolan, jag fatta inte ens vf jag kom till skolan helt ovärt :S... Har inget att jobba med eftersom jag är klar med allt :p vi ska kolla på film på NO:n, på SO:n vet jag inte vad vi ska göra, typ snacka betyg eller nått... tråkigt ialafall .... Sen har jag lunch och sen Idrott men ska ej vara med eftersom jag har ont i höger stortå :p Sen efter skolan ska jag hämta moppen ;D YAAY!! Då kan man dra till bjk kanske på lördag :D kuligtkuligt! Få se mina flickor :)

xoxo


29/5,30/5,31/5,1/6 och 2/6 :)

Hejsan hoppsan!,
ledsen att jag inte har hunnit skrivit så mkt på sista tiden men jag har hafft så himla mkt läxor och tränat och hållt på :p

Helgen: I fredags hände det inte mkt jag var på friidrott på studenternas med klassen, vi vann som vanligt :p
Sen när jag kom hem så visade det sig att farmor hade skickat pengar till mig :O pappa,anders och jag hade fått 1500kr i var :D jippie! för mina pengar var helt slut typ , hehe... Vi åkte till mormors grav och la blommor där eftersom det var morsdag på söndag och sen åkte vi till morfar :)

i lördags så kände jag mig krasslig i halsen men var tvungen att öva lite gitarr och sjunga lite, jag kände bara att det kan ju vara bra att göra det eftersom jag skulle ha redovisnig på måndagen :) annrs hände det inget spec för jag låg och solade och kyssnade på mina CD:skivor som jag fixat :D

i söndags så pluggade jag as mkt och satt med den jävla girafen:p skulle sy klart den -.- En tråkig dag...

i måndags så kom inte Malin så jag "redovisade" med Sofi, eller snarare övade in för Malin och jag ändrade att vi skulle redovisa på tisdag (idag) istället eftersom hon inte kom i måndags, Men det gick bra när ajg övade med Sofi, han tyckte det lät bra och det var lättare att spela upp för Patrik än vad jag trodde det skulle vara :) skönt att ha gjort det en gång innan man ska göra det (:  Fick även ta hem girafen en gång till och brodera ögon -.- jävla lärare att dom inte kan ge sig någon gång -.-  :@

i dag (tisdag) så har jag redosvisat på musiken det gick as bra han visste först inte vad han skulle sätta för betyg på mig han sa att jag vägde mellan VG och MVG jag ba SHIIT!, PANIK!! så fick komma tillbaka till honom vid 13.00 och då berättade han att jag fått MVG i MUSIK!!! jag kan fan inte fatta det MVG!!! hihi stoolt :D han sa att jag sjöng jättebra och spelade gitarr jättebra också :D YAAY! Så idag har det varit en as bra dag! Sen efter skolan så drog jag upp på stan och sen så drog jag Sofi&Malin upp på Grändby, sen kom min pappa dit och vi skulle kolla på present till mamma :) hon fyller år på fredag :D hittade en present till henne sen drog vi hem och åt och jag har kollat på Paris Hiltons nya serie :) och Desperet Howsvife :D kulkul, nu sitter jag här med SO:läxan -.- nyhetsläxa... så jag måste dra och göra klart den :p

Hare!! puss&kraam!<3



Id
rottsnördar är vi allihoppa xD

så såg man ut på studenternas dåra :)

Mormors grav <333

solning dåra :)

Girafen som man gjort, höhö x) (Helbert)


RSS 2.0