tiden bara försvinner

Åh herregud ! länge sen jag blogga men vart vääldigt mkt med skolan och så har jag jobbat resten av min fritid xD

Men iallafall, lördag idag. Blir att träffa Emilia och så ska vi dra på förfest sen blir det nog krogen! :] har nyss fixat mina naglar och nu ska ajg läsa svenska boken!

På praktiken i torsdags var jag nämligen över till Natta en stund på lunchen (Kicks) och köpte ett jäkligt bra torrshampo och ett snyggt nagellack!


Jag köpte det nagellacket längst ut till höger :)

även det här torrshampot för brunt hår (finns i flera sorter) sjuukt bra!

jag har glömt dig en vacker dag

Sitter här och ska snart sova, har haft en kund och nu ska jag skicka in spa-uppgiften. Tänkte lägga upp bilder från Spa manikyren jag gjorde i skolan idag, men gör det imorrn!

Sov gott allesammans!

Nagelförlänging +dekorationer

NagelförlängningKulturnatten
Somebody care

Har vart väldigt mkt sjuk på sista tiden så har inte riktigt känt för att blogga. Ändå inte så intressant att läsa!

Iallafall i helgen så var det kulturnatten här i Uppsala. Måste säga att det är så jävla överskattat! Men hade iallafall trevligt med mina vänner :) Senare på kvällen skulle jag och Emilia gå ut men det gick inte som vi hade tänkt oss så vi tog en drink på "skeppet" och sen drog vi typ hem.


Idag (måndag) så har jag vart hemma från skolan så jag har inte gjort ett piss! men nu måste jag plugga och göra det sista på SPA-uppgiften som ska mailas in imorrn.

Hoppas ni haft en bra dag, kraam!

all day, all night

[inlägget blev ej publicerat]

klockan är snart två, jag har inte ens klätt på mig. Var med Emilia till carro och så var vi nio tjejer som förkröka och åt middag, sen åkte vi ner på stan och gick till Bj! :) sjukt kul hade vi alla!

Är verkligen trött idag och tror jag har blivit förkyld för har sjukt ont i halsen och ont i huvudet. Inte ookey. Men bara att ta sig samman.

Idag så ska jag med familjen och gratta Ebba som fyller 2år :) var meningen att vi skulle chillkröka idag men blir inget för jag blivit sjuk. ha en bra dag, pusss


RSS 2.0