twar?

Har inte bloggat så mkt på senaste tiden. Jusst nu är det ingen prioritering för jag mår inge bra och tar en stark medicin så jag är helt slut, toppen på det har jag nu blivit förkyld. Så nu blir det bloggpause.

pain

Var hos doktorn idag, gick väl ok. Ska röntga lungorna igen, fick ta allergitest, och lite nya mediciner. Inte direckt en rolig dag, så jag ursäktar för det här onödiga inlägget men ville bara uppdatera lite på bloggen!
 
nu måste jag även ringa försäkringskassan toppen på det! ROLIG DAG. hoppas ni har en bra dag, heeeeej.

Födelsedagsfirande!

Snart kommer Emilia så ska vi fika och prata en massa skit! haha nej men det blir skojj! Måste ta och fixa till lite nere i köket så hörs sen, puuuuusss
ombre hair and nails ;)

you and I were like diamonds in the sky

Sitter och lyssnar på musik,har precis bakat lite till imorrn. Ska bjuda över Emiliafödelsedagsfika för henne! :]
 
Ikväll ska jag iallafall åka med pappa, mamma och farmor till farmors lägenhet. Men jag går nog till Crille tror jag(han bor tio min från lägenheten).
 
har inte så mkt mera att skriva om, har inte riktigt någon ork så hörs mera imorrn. puuuuuusss
våran kissemisse Sigge när han var beeeebis!
 

Oct. 02, 2012

sittter i bilen jusst nu. Ska åka till farmors lägenhet och fixa till spackalingen. Sen ska vi nog pyssla med lite småsaker när vi ändå är där. Nej men är straxt framme så hinner inte skriva mera! hörs, puuuuussssnagelkund

Har en nagelkund straxt, har städat hela morgonen! haha, ända sen jag kom hem (sov hos Christoffer till idag).
Vart borta hela helgen, Sov hos Crille fredag till lördag sen åkte vi till min morfar och vi var hos han en stund eftersom vi skulle på en fest i närheten av där han bor så sov vi kvar hos honom på lördagen till söndagen. Vi hade det skit kul hos Tessan, länge sen jag var på en fest så det var riktigt skojj! :) Christoffer och jag var kvar hos morfar ett tag på söndagen, vi låg kvar i sängen ett bra tag också eftersom jag hade huvudvärk x) haha. Vid tre tiden drog vi från morfar, så åkte vi till Crille  och så sov jag kvar där.
 
det var lite om helgen men nu måste jag ta och plocka fram alla nagelsaker så hörs mera sen, puuuuussss
hahaha vi kanske hade lite fööör kul ;)

RSS 2.0