you better hold on

Har fått nässelutslag och feber så det blir en bloggpause nu när jag äter dom där medicinerna för jag orkar ingenting. hare bra, heeeej.

Otursdag?

Fredag den 13de idag. Inte direckt min turdag. Fick feberfrossa igårkväll, sen har jag inte sovit mkt inatt och sen vid två så började jag svettas som en tok istället för att frysa. Men sen när jag hade legat ett tag i sängen blev jag lite piggare så gick upp och försökte få i mig lite mediciner och äta lite frukost.

Men nu har jag blivit piggare! :) Tänkte ta en dusch så jag känner mig lite fräschare och hoppas på att mamma låter mig åka in till stan för att träffa Christoffer, skulle sova hos han idag så hoppas jag kan göra det :O Kan inte fatta att vi har vart tillsammans i en månad imorrn! shitt tiden bara springer förbi. hihi är så lycklig att jag har han! ♥

Hoppas alla får en trevlig helg! puuuuuusss


hahaha kuul grej!

Torsdag

Sitter vid datan och försöker skriva klart lite uppgifter, usch har 1 uppg. i försäljning och service, 2 st i företaget och sen borde jag läsa igenom svenska nationellabladet och skriva i loggboken. haha alltså jag är heeelt slut redan. Sen har jag en nagelkund kl 13.00 idag som jag flytta fram istället för att ha henne imorrn. Är nämligen ledig idag för det är utvecklingssamtalsdag men hade mitt utv.samtal i tisdags :))

Fick även ett sms från posten att några av mina klänningar jag har beställt har kommit :D wiiiee! Hoppas bara någon är snygg och sitter bra.

Nej men nu ska jag fortsätta plugga och äta lite lunch sen innan kunden kommer! Hare braaa, puuuusss


bild från när jag satt och fila till Tessans naglar när vi kom hem till mig efter skolan!


Glad påsk!

Hoppas ni alla haft en trevlig påsk och ett trevligt lov! Mitt har var rätt bra iallafall :)) Men tanken slog mig nu, shitt det är faktiskt mitt sista lov! :O

Jusst nu är jag med Christoffer och myser, vet inte riktigt om Emelie och Robin ska komma över men det visar sig!

Haha Christoffer försöker övertala mig om att gå på en djurgårdsmatch nästa måndag... Vet inte om jag ska följa med? Kanske, kanske inte. Kan ju bli kul?

Nej men nu ska jag ta och njuta av den sista dagen som är kvar på lovet. Hare bra, HEEEJ!


haha Christoffer & jag i torsdags

Keep you in my arms

Tjena Tjena! Sitter och skriver lite läxor (på påsklovet?!?!)  och Christoffer ligger i sängen och spelar på min mobil(Y) haha. Försöker få läxorna klara så jag troligen kan följa med han hem. Så jäkla sugit för jag har gått och blivit sjuk... Men mår lite bättre nu iallafall!

Btw, fredags var sjukt kul! :) och igår (lördags) så tog vi bara det lugnt och kolla på film!
Nej nu ska jag plugga klart, puuuusss

Bjuder på en bild från fredags (Christoffer&Jag)

RSS 2.0