ska vi göra nått äckligt baby?

Tjena och godmoorgon! sitter i bussen jusst nu och lyssnar på musik (vad annars) hehe. Börjar min dag med företag sen försäljning och service, sen blir det hantverk. Vi ska ha bröllopstema idag så hoppas det går bra :) ni får ha en bra dag allsammans!

man blir fan aldrig förvånad.

HAHA, läste nyss säämsta inlägget av en person. Tänker inte skriva ut namnet. Men gud blir så less på falska människor som skriver ut massa skit! Som inte ens är sanna. Aja jag vet iallafall sanningen (Y)

Saknar alla mina vänner för övrigt, har en depp period igen. det är så jävla mkt med alla läkare så jag blir galen. Kände att jag bara behövde skriva av mig lite!

nej nu ska jag krypa ner i sängen, Sov Gott!


älskar låten ♥

my own worst enemy

Hejsan svejsan och godmorgon! Är påväg till skolan, börjar dagen med företag(proj.) sen har jag hantverk resten av dagen. ingen aning om vad vi ska göra på hantv. Har väl inte så mkt mera att skrivaq om jusst nu, ha en bra dag! Kraam

full fart med handbromsen i.

Godmorgon allesammans! Jag sitter i bussen, är påväg till skolan. usch idag äre inte riktigt min dag. ska proppa i mig massa bricanyl. byeeeee

Friskis & svettis

Hejsan :) nyss komit hem. Vart och tränat med Emilia :D mitt första gympass sen jag blev sjuk. Jättekul att börja träna igen ^^ Nu tänkte jag slappa lite och duscha, sen ikväll kommer en nagelkund :)

lady gaga

Ligger i soffan och bara njuter av att vara ledig! kollar faktiskt på Lady Gagas konsertfilm från madison square garden, pappa har spelat in det till mig. När jag ligger och tänker efter tycker jag hon är väldigt lik Michael Jacksson och Madonna, licksom en blandning av dom. Men nu ska jag kolla klart på det :) hare bra, kraam

fixad och klar!


Kände för att ha kajal idag!


Grattis morfar!

Fick sova ut lite idag, shitt så skönt det var! Börjar redan få lite skolångest (börjar nästa vecka på onsdag). Men får tänka att det snart är över :)

Har börjat min morgon med att käka frukost och nu har jag har installerat ett bokföringsprogram, ville se hur det funkar ! Har även börjat riva ner mina gardiner, fick nya av mamma i veckan. Kommer nog bli snyggt när det blir klart :)

Idag fyller även min morfar år, så vi ska dit och fira han !

Hörs mera sen, ha en bra dag så länge ^^


Spenderade gårdagen med Emelie och Therese, vi shoppade och åt lunch :)


Gott nytt år, typ?

HAHA, Nyår gick lite överstyr på slutet men vafan någon gång ska det väl göra det! ;) hehe, mina föräldrar var ju dock lite mindre glada när dom fick hämta mig i årsta! (a)

ledsen över dåliga uppdateringar på senaste tiden också men har vart heelt slut. Jag har jobbat så jäkla mkt till nyår. haha en dag gjorde jag naglar från klockan 10.00-23.00 full frääs typ :]

Många kör även på nyårslöfte men jag brukar inte hålla på med sånt! Nej men det ända jag vill jusst nu är att bli helt frisk så jag kan komma igång med mitt liv till fullo.

Tänkte prova och träna med Emilia nästa vecka och se hur det funkar, håller tummarna! (Y)


Avslutar det här inlägget med några bilder från nyårsafton!

En väääldigt glad tjej! haha


RSS 2.0