gårdagens inköpledsen för dåliga bilder och att dom är sneda! haha blev konstigt när jag laddade upp från mobilen. Ni får leva med det!

Emilia och jag tog en fika på wayne's coffee igår!


Mysigt värre! :) ♥

strax pizzabakning!

Har suttit och fixat mammas naglar hela dagen, fyllt på dom coh sen gjorde jag en dekoration! Han inte blogga igår för jag var på stan hela dagen med Emilia och sen träffade jag Christoffer :) En kaaanon dag! Fyndade lite saker på stan också! Bilder kommer upp sen :)

Ska snart ner och göra pizza med mamma och sen ska jag åka till Christoffer och sova där till söndag, kommer nog uppdatera lite där nu när han äntligen fått en data!

här är naglarna jag gjorde idag på mamma :)


I cry, cry and I cry

GOOOODMORGON SOLSTRÅLAR! nej men man kan ju inte säga att jag är någon solstråle idag. Så himla mkt inom familjen nu så jag kommer... Ja jag kommer försvinna, hehe nej men skämt åt sido.

Mår inte så jättebra idag som sagt. Ska ta och ringa Christoffer så kan man prata ut lite, kanske åker och träffar Emilia imorrn en stund för jag behöver bara komma ut ur huset lite.

Har en nagelkund idag med som kommer vid ca 14.30! Ska försöka komma ihåg att ta bild som jag kan lägga upp sen :) Men nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på TV. puuussss 

Ska få dom här snyggingarna i en försenad studentpresent!


Can you blow my whistle baby, whistle baby


hade fiskbensfläta idag. prova något nytt, fin fiiint de!


VILL ÅKA BORT PÅ SEMESTER...

Vill verkligen bara åka bort, vill ta med mig min härliga pojkvänn och bara dra. Men måste spara pengar och vart skulle vi då åka? och han har inte semester än. [EN STOOOR SUCK]. Nej jag får ta och klura ut något, kanske ska följa med min kompis Elisa upp till Kiruna och vara där en vecka? kanske, får se. Någonting lär det bli!Morsning korsning!

Fått i mig frukost och nu tänkte jag ta en dusch! Sen kommer Sirpa & Elisa så ska jag fixa deras naglar :)

Men måste verkligen skicka in mitt cv nu, jag och skjuta upp saker och ting! Måste skärpa mig, hehe.
Hörs sen, puuussss


Kan inte fatta att det här var ca 1år sen! tiden går så fort. Finns alltid här för dig Emilia♥

NÄMEN TJENA BLOGGEN!

har inte hunnit med bloggen för fem öre och sitter knappt vid datan om jag inte måste. Kanske ni har märkt? ;) Har tagit studenten nu också för den som inte visste det! :))
 
Tänkte kanske börja lite bloggen igen? Vad sägs om det? mjaaa vi får se, ska prova och se hur det funkar!

Christoffer och jag var kattvakt i hela förra veckan till några vänner till min familj! sååå söta kattungar (a)
Foto: Snart ska man vara kattvakt om någon dag då! :) hihi
Foto: Kattvakt åt världens sötaste kattungar (a)
Vi hade sjukt mysigt jag och Crille♥ Vi firade även våran tre månaders dag förra helgen med en mys middag!

Annars har jag inte gjort så mkt mera än att jag har kolla på TV idag och bara tagit det allmänt lugnt. Sov nämligen hos Crille i helgen till idag så var hemma hos han hela dagen idag med hans styvmamma, hehe treevligt värre vare ialafall! Nu håller jag på och finputsar lite med mitt CV och personliga brevet så ska jag be pappa kolla igenom det. Har nämligen hittat ett jobb som jag blev väldigt intresserad av, wish me good luck guys!

Nej men nu ska jag ta en fika med familjen, hare bra kramis


RSS 2.0