helt vanlig torsdag.

tjenaa tjeena. SItter hemma vid datan, har fixat lite smågrejer med CV:t och personliga brevet. Sökte ett jobb och har skrivt ut lite CV:n, ska gå runt på stan och fråga om jobb någon dag här framöver :) Hoppas man kanske får nått (Y)

Crille ligger i min säng och är helt överlycklig för han har fått kläder, och sin Iphone4s haha, gullplutt dåååå!

Har inte hänt så mkt nytt annars, har bott ensamma hos crille i ca 2 veckor och imorrn blire storstädning och fixning innan vi drar därifrån. Får se om vi kanske drar med min familj till sommarstugan i Borlänge på söndag :]

lördag ska jag, Tessan och Emelie ha tjejkväll! blir treeevligt värre! :))

Nej nu ska jag plocka lite med mina saker, för snart kommer Sara över så ska jag göra nagelförlänging, ha en bra kväll! PUUUUUSSS


Sötnosen blev så glad när han hämta sin Iphone på ICA! hihi

vimmlbilderBilder från förra utgången
Jag tog några bilder men har inte hunnit lagt in dom på datan än!

Girlsnight

Det råkade bli ett litet uppehåll med bloggandet igen. Blir så när man har en massa andra sakr att göra, sen så passar jag och Christoffer på att vara med varandra när vi är ensamma hemma! Mina föräldrar är nämligen borta och har vart det hela veckan (dom kommer hem imorrn, på fredag ). Sen nästa vecka så ska vi vara hemma hos Crille för då åker hans föräldrar iväg.

Jusst nu sitter jag vid Crilles data och tittar lite, ska ta 21.00 bussen härifrån så ska jag till Emilia och han ska till sin kompis :) Tar nog sista bussen vid 00.00 hem, får se om Crille åker med mig eller inte.

Nej men ni får ha en bra kväll allesammans, puuuussssGarnier BB cream

Rekomenderar den här ansiktskrämen! Man får en helt annan lyster, det ända jag tycker man ska tänka på är att verkligen massera in den i ansiktet då man får ett mkt naturligt och fint resultat! :) Jag själv använder färgen medium!
Sommaren är kort.

Hejsan Svejsan! Idag har jag inte gjort något speciellt, kollat TV, vattnat blommorna och pysslat med lite småsaker!, har även gjort om några speglar som jag ska sätta upp på mitt rum :) ska måla klart dom imorrn.

Hade nagelkund ikväll också, har en imorrn sen ska jag även fixa Saras naglar på kvällen :) Känns lite tomt utan Christoffer bara men får ju träffa han på lördag så ska väl inte klaga. haha det ända som är bra när han inte sover med mig här hemma är att jag sover bättre i min säng eftersom det blir så jääävla trångt i min lilla sän. Önskar mig en större nu! Kanske i födelsedagspresent ;) Fyller ju faktiskt år nästa vecka!! ;D Ett år kvar sen är man 20 :O Tiden går så fort.

Nej nu ska jag lägga mig och sova. Hoppas ni har haft en bra dag, puuuusss

Bild på mig från när Emilia och jag var å fikade!

RSS 2.0