Tough

Usch för detta väder. Har inget att göra, har tråkigt, är rastlös och arg. Vet inte om det är så bra kombo. Ingen bra dag idag kan man ju säga!
 
har ialafall en kund ikväll (Brudnaglar), då får jag ha lite roligt och dekorera lite :) får lägga upp bilder på vad jag köpt sen för dekorationer när pappa fixat mitt internet. Det är helt knas. Alla mina grejjer går sönder, så typiskt.
 
Nej men nu ska jag räkna lite med pengarna i kassan och sen äta lunch! kraaam
 
Tumblr_m9hcklwmgb1qbezbuo1_500_large

God morgon

Mitt internet funkar inte så har inte blivit så mkt bloggande dom senaste dagarna. Gör en liten snabb uppdatering.
 
Lånar pappas data jusst nu ;) Ska leta lite insperation till brudnaglar! Åker med mamma in till stan vid 10.30 så då ska jag köpa lite grejjs!
 
Ni alla får ha en bra dag, puuusss & kraaam
260590_515997518414212_1586055618_n_large
Tumblr_lnbiqjsgmq1qk7qtdo1_500_large
Bridal-e1287553279793_large
532536_large

@ crilles place

Tjena Tjena! har inte hunnit blogga under helgen, har gjort sååå mkt andra saker!


Mötet hos arbetsförmedlingen gick bra, sen var jag på stan med Emelie och Tessan. Träffade Crille sen och vi åkte hem till mig å bara tog det lugnt! :) igår (lördags) var vi ut med Emelie och Tessan. Var trevligt men råkade bli liite spårat på slutet. Hehe as usual ^^

Idag så skulle jag igentligen på träning men orkade inte (rätt sliten från igår) och sen såg jag att bara 3st tackat ja till träningen så blev nog ingen ändå :p Sover hos Christoffer idag igen :D imorrn så få vi gå upp tidigt. Jag åker med mamma hem :)

Nej men nu ska vi bädda sängen och mysa lite! Hoppas alla haft en trevlig helg, puuuuss & kraaam


Christoffer och jag igår

nu vet du hur det känns.

Måste bara säga att jag älskar Sarah Dawn Finers röst! Kan verkligen relatera till hennes nya låt.

Ska fixa lite på datan och sen tänkte jag sova för jag ska på kurs imorrn hos arbetsförmedlingen kl 10.15, sen ska jag träffa Tessan och Emelie en stund. Tänkte även dra till gränby c för att söka jobb och innan det hinna gå och köpa körkortspaketet på körskolan! puuuhhh, mkt att göra imorrn!

Sov gott alla, puuusss


call me maybe?

Ringa hit och ringa dit. Idag blir det sitta i telfonen och ringa viktiga samtal. Börjar med att ringa doktorn. Känner på mig att den här dagen kommer verkligen inte vara bra.

Inte på humör för att blogga mera jusst nu, hörs mera senare! pusss


En bild från igår

Dagens shopping ♥




hittade äntligen ett hårband! På rean också ;) kan inte bli bättre!



orkar inte vara duktig på mig själv, nu köpte jag franskmanikyr mallar som jag ska ha!

hanging with my homies

Har vart på stan heeela dagen med Emelie! Sen kom även Tessan vid halv tre tiden :) vi shoppade och kollade lite i olika butiker sen så satt vi oss vid ån och fikade, jag åt lite naturgodis (så jäkla länge sen jag åt det) muums!

Crille kom sen vid fyra tiden och sen åkte Emelie och Tessan hem så vi satt och pratade och myste lite, sen så åkte jag hem och nu har jag precis gjort middag, jag gjorde tacos lite spontant sådär på en onsdagskväll! haha

Tänkte precis lägga mig i sängen och mysa med katten, börjar känna mig febrig och har typ nå utslag eller nått i svaljet igen [en stooooor suck.] så ska passa på att vila! hörs mera imorrn. Pussss & Kraaam




btw,
jag har ju inte sagt att jag har gått och skaffat ombre! ;)

God morgon!

Har precis käkat frukost och mamma frågade mig nyss om vi ska kolla på vårat program som vi spelat in (Once upon a time) Vårat favvoprogram helt klart! Vi missa inget avsnitt förra gången och det tänker vi inte göra nu heller ;)

Nej nu ska jag kila ner och lägga mig i soffan och mysa framför TV:n ett litet tag! Sen blir det att fixa sig för jag ska träffa Emelie sen :D

Hörs senare, puuuus & kraaaam


Mitt favvoprogram, villket är erat? :]

All around the world

Sitter här och tråkar och lyssnar på musik, tänkte jag bjuder på en knasbild(eller vad man nu kallar den).




baby pink nails




Shake it out

Idag så vaknade jag vid kl 9.00, tog det lugnt och åt frulle. Plockade fram nagelsaker och fixade innan nagelkunden kom vid 12.00. Gjorde en rosa nagelförlänging med blommor i glanslacket (utan fransk). Sen så fikade jag med mamma och farmor och pratade lite allmänt sen så målade jag mina naglar i en baby rosa färg.

Bestämde nyss med Emelie att vi ska ses imorrn! :) blir skojj, så blir att köpa körkortsboken och grejjs imorrn när jag ändå är på stan. För vi fick nämligen våra handledarbevis igår så nu får jag övningköra :]

Nej nog babblat! Ha en fortsätt trevlig dag alla, puuusss



dagens nagelkund!


Hårbandsfrisyr


Mitt nästa inköp blir ett hårband! :]

17 Augusti 2012 ♥

Christoffer och jag hade fem månader i fredags, men vi firade det i lördags och hade en mysdag!


hihihi Såå söt, jag fick chokladpraliner i en söt ask (a) I ♥ you Christoffer

Ny data

Har inte kunnat blogga för min data har vart heeelt paj! Pappa byggde en ny till mig, nu verkar han vara hyfsat klar :) Fick även nytt tangentbord igår.

Känns heeelt otroligt skönt att inte behöva gå upp vid 5.00-5.30, känns så skönt en söndagkväll att man inte har sån där söndagsångest för jag måste inte upp till skolan! det är LIVET.

Nej men annars har det väl inte hänt så mkt i mitt liv, söker fortfarande jobb så om någon har nått att erbjuda (HÄR FINNS JAAAG) hehe.

Var med Christoffer från lördag till söndag (igår) sen följde han med mig till min innebandyträning, var så sjukt länge sen jag hade spelat så var jäkligt nervös innan, sen så var jag även lite rädd eftersom det inte alls gick bra förra gången heller (vart så pass mkt sjuk och fått astma) men astman fick jag mest bara besvär av i början sen så vart det bättre, men jag kan ju inte påstå att min kondition var den bästa heller! Men det ska de bli ändringar på.

Nu ska jag faktiskt gå ut och gå med mamma, ta en liten prommis såhär på morgonkvisten! 
Ha en riktigt bra dag, så hörs vi. Pusss och Kraaam 


Min nya data, hihihi :)

RSS 2.0