you're my everything

Tjena! Sitter och skriver på engelska uppgifter, är typ klar med en och halvt klar med 3 st så nu får jag allt ta och bli klar med skiten för jag orkar inte med de nå mera! usch.

Blev hemma idag för jag har nog fått luftrörsinfektion, har svårt att andas så sket i att åka till skolan. Skulle bara blivit tusen gånger värre då eftersom det är nått jag verkar inte tåla eller nått som är i lokarena i skolan för jag blir sjukare där. Skumt jag vet men men.

Nej men nu måste jag fortsätta att plugga, sen blir en dusch! puuuuussss


Bloggpause

Behövde en bloggpause. Har inte hunnit med bloggen för fem öre för jag har gjort tusen andra saker! Men nu kanske jag kan börja lite smått igen :))

Idag var det praktik som gällde (Cubus) så var där från kl 9.00-16.00 och sen har jag suttit och pluggat sen dess... Asså jag är fortfarande inte ens klar?!? och jag satt såhär igår med. INTE OKEY!

Men men, Christoffer sov hos mig igår till idag så vi gjorde sällskap till stationen, usch hatar hejdå. Men vi träffas imorrn så ♥ Vi ska till några av hans kompisar och sitta å prata skit och vara allmänt sociala haha xD nej men blir nog kul!

Sen på lördag ska nog Emelie och Robin komma över till mig och Crille, blir nog skojj det med! :)) Bra början på påsklovet eller vad? ;)

nej men nu måste jag plugga vidare... [kill me.] Hööörs, pussss och kram!

you could make me cry

Hejsan! Ursäkta för att jag vart lite frånvarande från bloggen den senaste veckan men har vart väldigt upptagen med massa andra saker.

Men lördag idag och jag har myskväll med Christoffer :) Vi ska väl kolla på någon film snart och jag är dötrött så blir att somna tidigt ikväll!


I onsdags gick vi på bio och såg "This means war" så jäävla bra! säger bara see den ^^

I just wanna party!

Tjeeena tjeena! Sitter med Emelie och har städat lite smått på rummet :)) Vi chillar och lyssnar lite på musik ^^
Neej men nu har jag inge mera vettigt att skriva, pussss

Cubus

vart på praktiken idag (Cubus) skojjigt! köpte även ett halsband och ett par leggings där :) gör inget speciellt jusst nu men mste städa lite och sånt crap! håller även på att tvätta massa kläder :) nej men nu ska jag kolla på halv åtta hos mig! puuuss

Lindsay's party

Hihih har bokat biljetter till fetaste festen med min kompis Elisa :D Ska hjälpa Emilia att boka dom imorrn! :) Så blir att hämta ut dom troligen på fredag :D wiiiee!

this is the part of me that you never gonna ever take away from me

Goodmorgon! Sitter i busse jusst nu. Är påväg till skolan, min första lektion är företag (uf) sen samlas klassen ihop och pratar om viktiga saker. Tror vi skulle prata om studentskivan idag :) sen har vi hantverk men jag ska bara vara där till runt 11 för ska ju till tandläkarn! Sen ska jag träffa Emilia lite på stan :) Det var lite om vad som händer idag, ha en bra dag! Puuusss

here we go again

Tjena tjena! Sitter i soffan och kollar på tv :) blev hemma idag för jag har inte fått tillbaka rösten helt. Men det är lite bättre idag iallafall! Usch är lite nervös inför imorrn också :( ska ju laga hålet i tanden. Men det går nog bra :) nej men hörs mera senare! Puusss

älskade vårsol

sitter ocj dricker kaffe i solen och bara tar det lugnt! Skönt väder men synd att det inte är liite varmare :) Hoppas ni alla har en trevlig fortsättning på den här söndagen! :) puuss

tappat rösten.

Tjena tjena, är så sjukt sliten idag. Vaknade kl 4 imorse av att jag kunde inte andas ordentligt så gick ner i köket och drack lite vatten och tog lite bricanyl på det. Fin fint! Haha nej men efter jag hade suttit i sängen och knarkat lite halstabletter så somnade jag äntligen om (Y) tror klockan var runt fem då. Så jag är rätt trött nu kan man ju lätt säga. Men kan inte prata idag :o får typ inte fram nått ord :( vill bli frisk nu! Önskar att det vore tisdag så kan få laga mitt hål i tanden för har jävligt ont. Japp nu blev det här värsta klagoinlägget. Det får ni leva med! Ska gå ut en sväng och ta lite luft. Ha en trevlig dag, puusss.

ouups

Såg att förra inlägget blev helt knas xD haha ursäktar för det :) nej men nu har jag krypit ner i sängen och ska sova! Sov gott alla :)

why why whyyyy?

Var på praktiken idag en stund. Var där 9.00-14.00 för jag skulle till tandläkaren, hehe hade heelt glömt bort min tandläkartid :o hade glömt att skriva upp den. Hade så sjukt ont i tanden imorse så jag börja tänka efter om när jag skulle till tandläkaren igentligen. Så letade jag upp lappen och så stod det att jag skulle dit idag :o haha men hade fått ett hål :( mitt första hål ever :( förklarar vf det gör så jäääävla ont :( Sen gick jag och hälsa på mamma på sjukhuset, trevligt vare :) sen hämta pappa upp mig och han gjorde middag! Nu har jag precis plockat fram

RSS 2.0