´-

Shoo!
Har inte hänt så mkt idag igentligen, fick sluta tidigare idag för att vi får ingen sovmorgon imorgon -.- för vi har "nolldag"
det är rätt bra att vi har det för jag behöver göra några saker i NO, det är nämligen så att man får jobba med vad man vill, det vill säga saker som inte är gjorda eller missat.


Skulle också säga Grattis till Sofi16årsdagen! :D hoppas du hade en bra födelsedag!
kram<3




Dagens Outfit:
Klännig, Veromoda
Leggings, Lindex


Grattis till Sofi!

Håller på att ritar av denna bilden på Bilden, Jag håller på med Popkonst , lite tråkigt :p

(:

Hejsan hoppsan!
sitter här och har bild :) kulkul! har börjat med popkonst, inte så himla kul men hoppas det går bra :)
Malin och sofi är också här dom sitter med sina bilder :) Nej nu måste jag börja rita mitt rutmönster till min bild som man ska göra... Jag ska göra en Pepsi kork typ ni får se sen :)

kram på er alla :D


min helg:)

Min helg har sett ut såhär:

Fredags: Så hade jag min tjej middag, jag tog Cykeln och mötte Emelie och Therese vid busshålsplattsen i Vänge :)

Sen gick vi hem till mig, vi gjorde kladdkaka och gjorde oss i ordning för ikväll och lyssnade på mina skivor som jag hade gjort :D Senare kom Emelie B och Emilia, fan villken helrolig kväll det var vi åt god paj och efterätt och kolla på film och hade hur trevligt som helst :) det lär göras om :D<3


Lördags: På lördagen var det lite svårt att få upp Emelie L upp ur sängen så tess och jag gick ner och åt frukost i förväg, Emsi har sina humörsvängningar haha xD vi åt frukost och fixa oss  chillade och kollade i gamla skolkataloger :) såg Emilia när hon var mindre :D <3såå sööt! och Jessica:D<3 gulliga som dom var! :) Sen fikade vi efter en stund och sen drog vi in till vänge (vi gick), starkt gjort tycker jag :) haha och köpte lite chips och dricka till kvällen och vi köpte marsmellows också som vi grillade över ett värme ljus :D minnen för livet :D<3 det var ialfall kul att gå :) Sen blev det värsta stormen så vi fick spendera kvällen inne och sen kom deras föreldrar och hemta dom :)


Söndag: Idag så gör jag ingenting typ har tråkigt, försöker fixa min kamera men det funkar inte -.- får alltså vänta tills pappa och mamma kommer hem idag :)s könt slipper jag göra disken hahah xD Försöker faktisgt gå in mina skor som jag ska ha på balen också :) fuck jag blev inte längre än min brorsa men jag blev längre än pappa typ ^^ mohaha xD


Så såg min helg ut :)  Bilder kommer när jag har fixat min kamera!

puss&kram


-

Fick den här braiga låten av Tess idag :D Men hitta tyvärr inte den riktiga videon.
 

22/5 Tjejmiddag/Tjejkväll!

Idag kommer girlsen till mig :D Vi ska äta lite middag umgås kanske lyssna lite på musik göra nått skoj :)
Dom som kommer är:
Emelie Blixt
Emelie Lindén
Therese Eriksson
Emilia Rosenquist

Emelie B och Emilia kommer väll vid 18.00, men ska möta EmelieL och Tess antagligen på stan men ska försöka övertala att dom ska ta bussen själva till Vänge så kna jag möta dom där :)

Ska bli en heltrevlig kväll! hoppas ni andra har det också :)
puss&kram<3

Shopping! 21/5

Idag så shoppade mamma och jag lite saker till balen :)
vi köpte:

skor
vanlig vit bh, axelbandslös
smycken
liten väska

När vi var på stan och klockan var väll vid 15.50 så blev det strömavbrott på gågatan -.- och jag som stod i provrummet och hade precis börjat brova bhar och så blev det svart och så ropar dom som arbetar där nu måste alla gå ut!, det kan man ju kanske fatta för det blir ju lätt att sno grejer när det inte finns larm eller nått :p men det var inte strömavbrott i st:per så vi köpte smyckerna på Glitter där :) menmen åkte vidare till Skopunkten där vid IKEA och köpte skorna där och sen åkte vi till Gränby där köpte vi resten där :) Rolig dag!


Dagen outfit:
Jeans, Sisters
Tröja, H&M

såhär såg grejerna ut som vi köpte :)


skorna 299kr, Skopunkten

fick en påsse till smyckerna x)

smyckerna, örhängen119kr, silverarmband med pärlor 79kr, svart amrband 179kr, ring med diamant 69.90kr,
Glitter

en liten väska 199kr Åhlens

+ en vit vanlig axelbandslös BH

Partyparty!

Sholahoppsan!
här är en liten party låt som jag diggar :), fick den av min kära vän Tommie :)

tråkigt!

hejhej på er alla!
Idag har det varit en as tråkig dag.. en massa håltimme hela dagen typ och Malin&Sofi kom inte till skolan så var själv typ... TRÅKIGT!! glad att det är två lediga dagar nu :D så man kan vila ut lite och festa lite ^^ hihihi, skulle igentligen åka på innebandyträning idag men det var ingen som ville följa med så jag sket i det :p får väll träna hemma istället :)
crosstrainern i ca 60min, härligthärligt ;)

hoppas alla har det trevligt på lovdagarna ;)
puss&kraam!


suck -.-

Sholahoppsan!
Idag har det varit en jobbig dag tyccker jag, vi hade svenska, arbetspass(Malin&Jag var på musiken), bild,lunch typ en timmes rast :p, istället för eng hade vi no sen sluta vi, jag tycker de är så jävla mkt jusst nu jävla svenska som ska göras och jävla bookreport som ska göras på eng... GAAAH!! blir galen och jusstja hade glömt att man har spanska grej att göra x) jag kommer gå under snart... det tar sån tid!, men jaja får väll se det possetiva ur den här veckan att vi är lediga på torsdag och fredag och jag ska typ tjejkväll med tjejorna ;D LÄÄNGTAR <33

Har till och med hunnit med att tränat på kraftkällan och har precis solat och duschat ;)

puss&kram!

vårat solarium :)

ÄLSKA!

Gillar verkligen Norges låt ;D + att han är ju snygg ;)

 

skolfoto!

Hejsanhoppasan!
Idag har det varit en slapp dag vi har hafft sånt där skolfoto, kulkul! vi hade temat fritt, fasst vi tjejer ahde sackat ihopp oss så vi bestämde fest tema;D. Och vi hade två lektioner sen fick vi åka hem ;D
så det var skönt att slippa skolan hehe, nu sitter man och tråkar... Hoppas mest på att man blev bra på fotot xD
krams


Zelal&Louise&Kajsa ;D

killarna valde ett tråkigt tema tycker jag :p det stod vi skiter i x)

såhär såg man ut då, höhö x)

Tobias&Jaana&Therese :)

ops!..

Såhär har min helg sett ut:

LÖRDAG:
på lördagen så vakna man typ vid 10 och sen chilla jag lite, sola solarium och duscha sen började jag småfixa mig, vi skulle nämligen på Annas 30års fest, kulkul! I början när vi kom dit var det lite tråkigt typ ingen snackade men sen så blev det lite lättare att snacka med allt folk där. Sen på kvällen när vi bara var några stycken kvar så blev det ännu mera sprt, jag som är så duktig drack ingenting hehe, men sen kom Anna och sa -asså Sandra vad vill du dricka?
jag ba öhh... tittade på mina föreldrar :p, pappa ba eh hon kan få nått, hahah x) offta min pappa skulle säga nått sånt xp
men aja, så hon gick och blandade goggar till alla och jag fick också en grogg, hon kallade det mjölkdrink :p
gott vare ialfall :) men en aning starkt x) så drack inte upp hela... Sen efter ett tag när vi var ännuflera och hon var typ mera packad så skrek hon till mig men du da Sandra vad vill du ha då? vill du ha vin?-nej det är äckligt säger jag :p vill du ha öl? -nej det är äckligt x) haha hon ba ameh daah!... haha hon ba vad ska vi hitta på till dig då så gick hon iväg och hämta cider till mig xD det var ialafall gott :) någon konstig smak om du frågar mig :p haha och nu vet jag att jag är lätt påvärkad xD haha

SÖNDAG:
Hela söndagen solning och chill övade äve lite på skott aldrig fel att stå att skjuta dragskott :D


hoppas alla hafft en bra helg, jag har ialfall, kram på er alla :)



hihi, 30-åringen själv, Anna

solning dåra ;)

shitt!

asså shitt jag pallar inte alla jävla läxor, vf är det så jävla mkt nu för! kunde inte lärarna planerat lite bättre, jävla pulvers!
gaah!, sitter här och drygar med engelsaboken, pallar inte läsa mera... måste nämligen skriva en bokrapport, för det har jag inte gjort heller och sen är det ju nationell-NO imorgon  :( som kommer suga... jag tänker fråga Hanifa om en uppgift för jag kommer inte palla springa för att jag har innebandy sen på kvällen... aja, oppas det går bra ialafall..

här kommer lite bilder från veckan :)


när jag satt på musiken och spela gitarr, har typ lärt mig att spela Idas sommarvisa nu ;D


Min fula bild från bilden xD hahah


såhär såg man ut idag dårå :)


(:

Idag har det varit en ganska bra dag, hade spanska sen idrott sen matte och sen lunch sen hade jag musik, det är ganska kul med musik nuförtiden :) för jag har precis börjat fatta hur man spelar gitarr ;) så det är roligt att sitta och koppla av och spela lite gitarr :) sen hade vi mea och då skulle vi städa och sen slutade jag kl 14.00 :)
Tog bussen in till stan och åkte till kraftkällan för att träna, har för ont för att ut och springa för igentligen har jag joggning idag, men mina ben pallar ju inte det som sagt :p tråkigt värre... men men som sagt en rätt bra dag :)

kramisar!

shopping :)

Idag började min dag med att jag hade så jävla ont i vänsterbenet och vänster höfft, måste fått det av springningen, vet inte om det kanske var så smart att springa ända in till Vänge :p det är 5kilometer, 2,5 dit och hem :)
Jag tror att allt är Kappis fel för att jag inte hade mina joggingskor på orienteringen -.- jävla gubbjävel... pallar inte sånna jävlar som inte lyssnar... Men hur som helst så åkte mamma och jag och handlade sen, vi skulle kolla efter en balklänning, vi letade runt på hela stan, vi la undan två st klänningar, en till balen och en till avslutningen och åkte vidare till GränbyCentrum, hittade en ännu snyggare balklänning där så vi köpte den, imorgon ska jag dra upp på stan igen och köpa den andra klänningen som jag ska ha på avslutningen :D nicenice! Och jag som skulle dra till gymet imorgon, jaja, får väll skita i det då  xp. Hade ialafall en väldigt nice dag :) hoppas alla ni där ute hade det,

Bilder får ni se sen när vi ska ha balen, det blir en surprise ;)

Kram!


tråktråk

Hejsan svejsan!
miin dag har sett ut så här, sovmorgon till 9.40 vi hade arbetspass, no, Lunch och idrott, rätt vanlig fredag.. tråkig lunchen söög som vanligt... fanns ingen mat kvar typ så fick gå till maxi och köpa nått att äta och köpa ett äpple som jag skulle ha efter jag varit på gymet, eftersom jag åt upp bananen som jag tog med hemifrån x) hehe..
Sen efter idrotten så tog jag bussen till stan, Sofi skulle till hemköp så jag henka på eftersom jag missade bussen(11,fyrislund), Sofi och jag såg Emma och sen när vi var på hemköp och stod i kassan såg vi Pierre x) kul som vi hade, Sen gick vi och ställde oss vid busshållplatsen och jag väntade på bussen och Sofi på Malin, Sen kom Malin och Pierre och då gick Sofi och dom iväg så stod jag kvar och vänta på bussen :) Sen efteer jag suttit där ett tag och lyssnat på musik så kom Emilia&Emelie<3 vi stod och snackade om allt möjligt, så jag nästan missade den bussen också xD haha,
ALLTID lika supertrevligt att träffa dom :)<3
så drog man och tränade på kraftkällan i ca 60 min, nu sitter man hemma och chillar har precis ätit och snart ska jag nog på en joggingrunda :)
kram på er allesammans (:


Gymet :)

Äntligen!

Shoo allesammans!
Nu vet jag hur det blir med innebandy typ xD och jag kommer troligtvis spela med Junior Damer Sten Sture :D woohoo!
as kul ska det bli ;) fick också göra löpningstest på 400m xD jag klarade det på 1,40 lala, lite dåligt kanske men men xp
först spran vi 3st 400m varv som uppvärmning och sen det intensiva varvet och sen ett nervarvningsvarv :)
Men jippie för att jag kom med i div 4 ;D
puss och kram på er alla!


Sten Sture damlag :D


gaah!

Jag sitter här och drygar på pappas jobb :P folk är konstiga här .. hehe jaja, är så otroligt nervös just nu, ska till sjukgymnasten snart 16.00 och sen till Österängens ip 18.00, gaah! hjälp x)
kramisar på er alla :)

innebandy<3

shoo allesamans!
jag är grymt nervös!... vet inte vart jag ska ta vägen, gaaah! vi ska nämligen få reda på vart vi kommer hamna i innebandyn imorgon, antingen div 4 eller u-laget  eller 94orna typ som jag ahr fattat det, men får väll se hur det går.. fan ska också göra konditionstest imorgon ojoj.. shitt mkt imorgon för jag ska nämligen till sjukgymnasten imorgon :)
får se hur allt går, hoppas det går bra,
kram på er alla<3


sten sture<3

sjukgymnasten  är på Nautilus :)

trååk

shoo på er alla :)
yes, nu sitter jag vid datan :) tråk har jag också... jag ångrar mig så hårt att jag inte drog till gymet, suck vf gjorde jag inte det, aja! får väll göra mina pilatesboll övningar och sen blire TV ugly betty och desperate howsvife ;D
kram<3


Grillfest i Stadsparken :)

Emelie Blixt, Henke, Emilia, Therese och jag hade lite grillfest i stadsparken vid halv sju tiden ;)
Det var kul det me, det är alltid så trevligt att träffa alla, vi lär ju göra om det dära!, Fasst nästa gång borde det bli mera folk! ;D Helkul kväll med vännerna åkte hem vid 22.30 tiden :) jag tog nämligen moppen in till stan, hihi, det var ialfall jävligt smidigt :D
kraam på er alla<3


Emelie Blix&Henke&Emilia&Therese :D


Henkes&Emilias roliga figurer ;)


Moppen ;)


Valborg!

Sorry att jag inte hunnit skrivit nåt, varit borta så mkt :p Men nu ska jag berätta lite om min Valborg :D
Det började med att på morgonen så åkte jag in till stan men mamma och pappa och Anders(bror) och vi tittade en liten stund och sen när vi tittat en stund på det så köpte anders och jag godis som vi alltid gör på valborg xD konstig tradition, hehe ;p Sen efter vi köpt godis så var jag tvungen att göra ett akutköp på Gina ;) var tvungen att köpa en tröja till min kjol som jag köpte tidigare i veckan ;D Sen käkade vi på  kebab house.. Sen åkte vi och handla på Maxi innan vi åkte hem, när jag kom hem så fixade jag lite pryls och packade och drog in till Vänge och tanka, hehe fett pinigt jag gjorde fel men men man lr ju sig av sina misstag xD hahahaha... Sen åkte jag hem och böt om och fixade mig i ordning, sen drog jag till bjk, eftersom jag skulle på fekke där ;D så jag åkte hem till Emelie och lämnade mina saker där senare drog hon och jag till Jessica :D och vi var där en stund och träffade alla ;D skit kul! sen drog vi till lilla badet och vi gick runt lite överallt xp
en heltrevlig kväll med mina kära vänner<3


såhär såg man ut på Valborg dårå :)

allt folk ;)<3


Mera bilder kommer sen på min bdb S4NDYY  :)

RSS 2.0